B2B salg af pallemøbler til virksomheder

B2B salg af pallemøbler

B2B salg til virksomheder og institutioner

Vort fleksible og brede udvalg gør MyStack et oplagt valg for virksomheder at handle med. Uanset om din virksomhed står og skal indrette enkelte nye kontorer, skabe helt nye kontormiljøer, eller bare pifte op i den eksisterende indretning, har vi et stort udvalg, I uden tvivl kan finde inspiration blandt.

Med B2B salg af pallemøbler og andet interiør til virksomheder er vi som møbelbutik på forkant med, hvad der møbelmæssigt skaber den fuldendte løsning efter jeres behov.

Hos Mystack tilbyder vi kreativ og fleksibel indretning i meget høj kvalitet. Vi kan imødekomme alt fra den lille receptionsindretning til de helt store virksomhedsmiljøer, såvel ude som inde.

Vi leverer blandt andet B2B salg af løsninger til institutioner, skoler, klubber, biblioteker og fællesmiljøer i det offentlige rum såvel udendørs som indendørs. Vi leverer også løsninger til messestande, events, cafeer, loungemiljøer til udendørs arrangementer mm.

Vores store udvalg af stofbetræk er af højeste kvalitet, har høj slidstyrke og er yderst velegnet til offentlig brug. Bæredygtighed er ligeledes en hjørnesten i vores forretning.
Vi har eget returpantsystem til dine brugte MyStack møbler, og vi vil sørge for, at møblerne bliver genbrugt (paller, rammer, skum).

EAN og alm. fakturering er muligt hos MyStack.

Alle priser vises inkl. moms

KODA Cph

Tagterrasse

IBA ERHVERVS AKADEMI KOLDING

Projekt lavet til skolens fællesarealer

RANDERS CITY

Flodbadet

UNGDOMSCENTRET VIBY

Et afslappet miljø

Ungdomscentret er et værested for unge, her forsøger de at skabe et frirum for de unge, bla med pallemøbler som giver et afslappet indtryk, og som giver lyst til at “hænge ud” eller ligge/sidde og hygge. De har indrettet sig med pallemøbler i flere af deres rum og specielt i deres kæmpe fællesareal, hvor de ofte afholder arrangementer, musik, teater, foredrag mv. og her er pallemøblerne ideelle, da de kan flyttes rundt med alt efter arrangements art.

Naturvidenskabernes Hus

Læringsmiljø / Afslapningsområde

GRENÅ CITYFORENING

Fornyelse af byrummet

Pallemøbler til byrummet til gavn for byens borgere og turister. Derudover er der lavet en prisliste til butikkerne hvor de kan bestiller “ekstra siddepladser” udenfor deres butik hvis de måtte ønske de.

ÅRHUS FOOD FESTIVAL

Pallemøbler brugt i Foderbrættet

MAI COPENHAGEN

Messestand i Bella Centret

RANDERS ARENA

Forskellige miljøer

RED BULL SOAPBOX RACE - AARHUS

Eventpaller

PRIVAT FIRMA

Tagterasse

PULS 180

Diverse miljøer

APOTEK

Reklamepalle til butik

Kurv
Luk
Log ind
Luk

Ingen konto endnu?

Shop
0 Ønskeliste
0 items Kurv
Min konto