Blog

Nyhed: GLUTENFRI HYNDER

Glutenfri hynder fra MyStack. Sælges fra den 1. april 2018

Glutenfri indretning med MyStack

Med vores helt nye glutenfri hynder, går MyStack fra i dag et skridt videre med vores bæredygtige pallemøbler. MyStack er baseret på en filosofi om bæredygtighed, og det er vigtigt for os at passe på vores ressourcer.

Sundhed står ligeledes højt på vores dagsorden. Vi mener, at sundhed og bæredygtighed går hånd i hånd. Derfor er det med glæde at kunne meddele, at vi fra i dag kun tilbyder glutenfrie hynder i vores sortiment. Flere og flere danskere vælger allerede en glutenfri kost som en integreret del af en aktiv og sund hverdag. Med vores nye glutenfrie hynder gør vi det muligt at tage den glutenfrie livsstil med fra spisebordet ind til sofabordet.

Vores glutenfrie hynder produceres af en patenteret kombination af majsprotein og udtræk af gummitræer fra Sydamerikanske regnskove. I forhold til traditionelle hynder er de ekstra slidstærke og ergonomiske. Lokale indianerstammer fra Amazonregnskoven har i århundreder brugt et lignende materiale i indretningen af deres hytter, og det er disse naturfolks rene materialer, der er den primære inspiration for vores nye hynder.

Med glutenfrie hynder giver vi bedre vilkår for de ca. 50.000 danskere med glutenintolerance (cøliaki), der hidtil har haft svært ved at finde behagelige møbler, som ikke fremprovokerer alvorlige allergiske reaktioner. Der har hidtil ikke været fokus på dette problem, så forhåbentlig kan vi med vores nye udbud være garant for både bæredygtig og sund indretning i hjem og offentlige institutioner.

Vi har altid anvendt glutenfrit betræk til vores hynder, så udvalget vil være det samme som hidtil. Men følg vores nyhedsbrev og Facebook, hvor vi vil holde jer opdateret med nye sunde og bæredygtige tiltag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *