KUN FANTASIEN SÆTTER GRÆNSER

INSPIRATION TIL PALLEMØBLER

Find inspiration til dine pallemøbler hér. Pallemøbler kan bruges til inspirerende indendørs og udendørs indretning hos både i det private hjem og på arbejdspladsen. Kun fantasien sætter grænser og siden her viser et lille udpluk af, de mange kreative løsninger med pallemøbler der findes. Om det er en seng, en sofa, et loungemiljø, hylder, sofaborde, havemøbler, puffer, messestande, højborde, sengeborde, skriveborde eller hvad du nu drømmer om at skabe af pallemøbler, så kan du finde inspiration herunder.

Hos Mystack har vi også stort udvalg af pallemøbler og tilbehør, som dækker alt fra færdige palleløsninger, pallemoduler, paller, borde & skuffer, rammer & bundplader, pallehjul & ryglæn, pallepuder & pøller, udendørsmøbler til udendørslounge, mobilskinner samt tilbehør.

Pallemøbler understøtter den nordiske indretning, som er kendetegnet for skandinavisk æstetik. De kan passe ind lige, hvor det skal være og egner sig både til at stå inde såvel som ude.

For mere inspiration, kan du følge MyStack på Facebook og Instagram, hvor vi også inviterer til, at du deler dine idéer og inspiration til bæredygtig indretning.