Blog

Kan man bruge bildæk i indretningen?

Bildæk til møbler

Hvad ser du på billedet ovenfor?
– en bunke bildæk?
– en bunke affald?
– starten på en miljømæssig katastrofe?

Hvad tror du vi ser her hos MyStack? Vi ser muligheder!

Hos Mystack er vi altid på udkig efter nye muligheder for at udbygge vores bæredygtige sortiment. Vi går meget op i at passe på vores ressourcer, og lægger en ære i ikke at producere nyt, men hellere gøre brug af eksisterende materialer.

Mere end blot pallesofaer

Indtil nu er MyStack først og fremmest defineret af pallemøbler og pallesofaer især, og vi er glade for at se, hvordan folk tager imod vores idéer om bæredygtig indretning. Men vi stopper ikke her. Der findes adskillige kasserede materialer, som umiddelbart blot er blevet til affald, men som der kan være masser af potentiale i at udnytte.
Bildæk er for os sådan et materiale med stort potentiale. Bare fordi dækmønstret er slidt og giver nedsat vejgreb, betyder det jo ikke at dækket er ubrugeligt. Man kunne jo for eksempel bruge dem til at sidde på, og med lidt bearbejdning, kunne de faktisk blive behagelige at sidde på.
MyStack arbejder i øjeblikket på at udvikle runde madrasser og hynder, som passer specielt til bildæk. Grundtanken er den samme som med vores pallesofaer, og madrasserne vil blive produceret af recycling overskudsskum fra en lokal møbelproducent.

Runde møbler

Pallemøbler fra MyStack er ligesom så mange andre møbler bygget op om en firkantet model. Det giver selvfølgelig rigtig god mening, med mange rette linjer i indretningen, da de følger væggenes symmetri. Men der er også plads til leg i indretningen, så hvorfor ikke dyrke det og bringe nogle cirkler og runde møbler i spil. Mulighederne er mange – bildæk kunne for eksempel udgøre basen til et rustikt sofabord. Eller hvad med en ottoman? Helt oplagt ville det også være at bruge bildæk som supplement til havemøblerne.
Mulighederne er mange og kun fantasien sætter grænser. Vi glæder os til snart at kunne vise den næste sortimentsudvidelse frem, og vi håber den kan være med til at inspirere yderligere til en bæredygtig indretning. Følg med på bloggen, Facebook, Instagram og LinkedIn, og vær først til at høre om nye produkter.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *