Mystack

Green Award to år i træk

Vi er super glade og stolte over, at vi for andet år træk har vundet Greenmatches ”Green Award”.

GreenMatch er en dansk servicevirksomhed, som har et stort fokus på energivenlige og grønne løsninger, der belaster naturen mindst muligt. Virksomheden mener, det er vigtigt at anerkende de personer og virksomheder, som gør en forskel for et grønnere Danmark. De skriver selv, at denne pris er en hyldest til dem, der går forrest i klimakampen og kan give inspiration til os alle.

GreenMatch begrunder prisen for 2015 med ordene: “Vi har valgt at give MyStack en plads på vores liste grundet deres målsætning om at passe på vores miljø ved at skabe møbler med genbrugsmaterialer. MyStack opfordrer også på deres hjemmeside til at man ikke smider sine gamle møbler ud, men i stedet sender dem videre i systemet, så de kan komme miljøet til gode.”

GreenMatch begrunder prisen for 2016 med ordene: “MyStack var også nomineret på sidste års liste, men deres alternative tilgang til det grønne aspekt har endnu en gang gjort dem fortjent til en plads på listen. … MyStack er et firma, som i den grad sætter genbrug af møbler i højsædet. … Virksomheden opfordrer massivt til at man ikke smider sine gamle møbler ud, men sælger dem videre og de derved kan udnyttes bedst muligt.”

Vi siger tusinde tak for prisen og anderkendelsen. Vi vil naturligvis forsætte ned af den miljøvenlig vej, hvor vi vil forsøge at gøre op med “køb og smid væk” kulturen. Dette har vi bl.a. gjort ved at indføre et pantsystem, så kunderne, ved udvalgte varer, kan returnere dem efter brug. Dette gør vi, fordi vi vil sikre os at varerne ikke smides ud, men bliver genbrugt på miljørigtig vis. Kunderne vil modtage et returpant beløb, som belønning for deres omtanke for miljøet.

 

Mikkel K Bundgaard / MyStack

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *