Blog

Recycling og Upcycling

Recycling sofamodul med palle, hynde og hjul

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Recycling og Upcycling

Recycling og upcycling hører til de bærende idéer bag MyStack. Vi sigter mod at begrænse fremstilling af nye produkter og i stedet få det maksimale udbytte ud af de ressourcer, vi allerede har. Jo mere vi kan forlænge vores ressourcers levetid, jo mindre er belastningen på vores klode.

Genbrug og genanvendelse

Når vi snakker om genbrug og genanvendelse, handler det om at de materialer, vi omgås i vores dagligdag, kan anvendes påny, når de ikke længere anvendes til deres oprindelige formål. Når vi genbruger (recycling) indgår der ofte en behandling af produktet, så det kan bruges igen. Det sker f.eks. når plastflasker omdannes til fleecejakker, legetøj mm. Når vi genanvender (upcycling) bevarer vi det oprindelige produkt og giver det nyt liv gennem en ny anvendelse. Det vigtigste for os er at minimere brugen af råmaterialer og i stedet finde ressourcer i det, vi allerede har.

Pallesofaer

Ideen med pallesofaerne er at gøre brug af pallerne og det solide materiale, som de jo er. Ved MyStack bruger vi kun nye og miljøgodkendte paller, som endnu ikke har været ude i trafikken. På den måde sikrer vi os, at de ikke indeholder kemikalier og andre potentielle giftstoffer. Vi sørger for, at pallerne kan leveres retur og på den måde komme ud i trafikken. En slags før-upcycling, kunne man kalde det…

Luk

Lounge modul (indendørs)

Fra 2.850,00 kr.

Nordisk loungemodul i fyrretræ

1 modul bestående af : 1 stk. sortmalet træ modul: 120x80x25 cm. 1 stk. madras: 120x80x12 cm. 1 stk. rygpude: 117x38x20 cm. FSC-certificeret fyrretræ i farven sort (glans 20) Leveres inkl. recycling skummadras med indendørs betræk og rygpude (35 storskellige stoftyper til indendørs brug). Madrasserne er fremstillet af overskuds skum fra en dansk møbelproducent. De er i 12 cm. tykkelse og de har en mellem hårdhed, som er egnet til både sofa og seng. Leveringstid: 1-3 uger (*lagerført betræk "227 Flashtex Graphite") Ryglæn kan tilkøbes her og kan eftermonteres.  
vælge en mulighed
Luk

Lounge modul (udendørs)

Fra 2.900,00 kr.

Nordisk loungemodul i fyrretræ

Mål på modul: 120x80x25 cm. Mål på madras: 120x80x12 cm. Mål på rygpude: 117x38x20 cm. FSC-certificeret fyrretræ i farven sort (glans 20) Leveres inkl. recycling skummadras med udendørs betræk og rygpude (Fåes i 4 farver). Madrasserne er fremstillet af overskuds skum fra en dansk møbelproducent. De er i 12 cm. tykkelse og de har en mellem hårdhed, som er egnet til både sofa og seng. Udendørs hynder med vandafvisende betræk. De tåler en regnbyge og kan ligge ude det meste af sommeren. Ryglæn medfølger ikke, kan tilkøbes her
vælge en mulighed
Luk

Halv-palle modul

Fra 1.035,00 kr.
Opstilling består af følgende: 2 x halv palle (80x60x14,4) 1 x recycling skum madras (80x60x12) m/betræk Du kan vælge mellem 32 forskellige stof varianter.
vælge en mulighed
Luk

Halv-palle modul (Udendørs)

Fra 1.070,00 kr.
Opstilling består af følgende: 2 x halv palle (80x60x14,4) 1 x recycling skum madras (80x60x12) m/betræk Du kan vælge mellem vores 4 udendørs betræk: 012 Charcoal (luksus) 290 Granit, 291 Mocca og 292 Light Grey
vælge en mulighed

Hynder til pallemøblerne

Alle vores hynder til pallemøbler er produceret af overskudsskum fra en lokal møbelproducent. Der er et naturligt restprodukt ved næsten al produktion, men i stedet for at lade denne rest blive til affald, sørger vi for at det bliver samlet til nye hynder. Men selvom vores hynder laves af genanvendt materiale, betyder det ikke, at der gås på kompromis med kvaliteten. Se mere om hynder og tilhørende betræk hér.

*   Vidste du at vi i vores stofkollektion har stof der er lavet af genbrugte plastikflasker?
Vivus, er navnet på vores OEKO-TEX certificerede stof lavet af 100% genanvendt polyester.
Det genanvendte polyestergarn er lavet af genanvendt plastikaffald.

Plastikaffaldet rives til flager af en maskine, smeltes derefter ned til pellets og ekstruderes til garn. Produktionen af ​​genbrugsstof bruger ikke så meget energi eller ressourcer som at skabe fibre og stoffer fra bunden.

Vitus findes pt i 4 skønne farver : 570 Støvet Coral, 571 Støvet Sand, 572 Dusty Grey og 573 Dusty Blue

Luk

Recycling skummadras – 60 cm – u/betræk

275,00 kr.
Mål: 60x80x12 cm Recycling madrasserne er fremstillet af overskuds skum fra en dansk møbel producent. Madrasserne er i 12 cm. tykkelse og de har en mellem hårdhed, som er egnet til både sofa og seng. Recycling madrasserne er det miljø rigtige valg.
Tilføj til kurv
Luk

Recycling skummadras – 120 cm – u/betræk

375,00 kr.
Mål: 120x80x12 Recycling madrasserne er fremstillet af overskuds skum fra en dansk møbel producent. Madrasserne er i 12 cm. tykkelse og de har en mellem hårdhed, som er egnet til både sofa og seng. Recycling madrasserne er det miljø rigtige valg. Madrassen er lagerført.
Tilføj til kurv
Luk

Recycling skummadras – 180 cm – u/betræk

575,00 kr.
Mål: 180x80x12 cm Recycling madrasserne er fremstillet af overskuds skum fra en dansk møbel producent. Madrasserne er i 12 cm. tykkelse og de har en mellem hårdhed, som er egnet til både sofa og seng. Recycling madrasserne er det miljø rigtige valg.
Tilføj til kurv

Hjul til pallemøbler

Der indgår også hjul til pallemøbler i vores sortiment, og selvfølgelig har vi også her et bæredygtigt alternativ til nyindkøb. Vi indsamler hjul fra kasserede affaldsbeholdere, som bliver renset, desinficeret og malet. Hjulene er fuldt funktionsdygtige, så hvorfor ikke udnytte dem frem for at producere nyt?

Vi er stolte over at kunne byde på et bæredygtigt alternativ til møbelbranchen, men vi er langt fra færdige. Vi søger konstant efter nye muligheder for recycling og upcycling, så vi kan få et endnu større udbytte af vores eksisterende ressourcer.

Følg med her på bloggen, på Facebook og LinkedIn, og vær først til at se vores nyeste produkter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *