Om MyStack – et økonomisk smart valg. Især for miljøet.

Bæredygtighed er altid en del af vores tankegang og med tanken om at genbruge, er møbler fra MyStack et økonomisk smart valg. Især for miljøet.

HVEM VI ER

MyStack er et dansk firma – grundlagt af Rikke og Lars i 2014.
Idéen opstod, da parret selv var igang med et palleprojekt, som hurtigt udviklede sig til at blive et temmeligt omfattende projekt.

VORES MISSION

Vi gør det nemmere for kunderne at realisere deres eget palleprojekt. Ved at samle alle de nødvendige dele gør vi det mere overskueligt for kunden at lave sit helt eget pallemøbel. Vi ønsker at inspirere vores kunder, så de får vækket deres kreativitet og lyst til at skabe noget selv.

BÆREDYGTIGE MØBLER

Det er vigtigt at passe på vores ressourcer og at tænke miljørigtigt. Derfor skal man ikke kassere sine pallermøbler – nej, de skal sendes på landevejen igen. Bæredygtighed er altid en del af vores tankegang og med tanken om genbruge er møbler fra MyStack et økonomisk smart valg. Især for miljøet.

Rikke K. B. Justesen

Ejer

Lars Justesen

Ejer

Mikkel Kirketerp Bundgaard

Agent
NÅR DU HANDLER FRA MYSTACK

HVAD KAN DU FORVENTE?

Pallemøblerne fra MyStack har et trendy, rustikt og råt udtryk og de er utroligt fleksible. Vi bruger kun nye og miljøgodkendte EUR-paller. (Læs mere om ISPM 15 certificeringen her: ) Med nye paller sikrer vi os, at de er rene, og at rester af kemikalier og giftstoffer fra industrien ikke kommer hjem i din stue. Gennem vores returpantsystem sikrer vi samtidig, at pallerne bliver genanvendt.

Hos MyStack bestræber vi os på en hurtig levering og vi har ikke 8 – 14 ugers leveringstid, som man ellers ser mange steder i møbelbranchen.

Vores leveringstid svinger fra alt mellem 2 dage til 3 uger, afhængig af orderens karakter.

Vores stof og betræk er nøje udvalgt og i den allerbedste kvalitet. Det er her vi adskiller os mest fra vores konkurrenter. Vi samarbejder med en stor dansk møbelproducent, med en stor kapacitet, og derfor er der ingen ordre der er for store, ej heller for lille. Deres professionelle set-up gør, at vi er i stand til at levere en høj og ensartet kvalitet.

Vi handler derfor med både private kunder, B2B, offentlige institutioner, organisationer mv.

Derudover deltager/hjælper vi ved nøje udvalgte velgørenhedsprojekter og støtte arrangementer. 

Et lille udpluk af vores B2B løsninger.

Kurv
Luk
Log ind
Luk

Ingen konto endnu?

Shop
0 Ønskeliste
0 items Kurv
Min konto