Stofvarianter

Vores tekstil er nøje udvalgt og i den allerbedste kvalitet.
Det er her vi adskiller os mest fra vores konkurrenter.

Vi samarbejder med en stor dansk møbelproducent, og da de har en stor kapacitet, er der ingen ordre der er for store. Deres professionelle set-up, gør at vi er i stand til at levere en høj og ensartet kvalitet. Tekstilerne er slidstærke og smudsafvisende.

En alsidig samling af stoffer i moderne stil og design. Valget af stof vil have en afgørende indflydelse på produktets endelige karakter. Et klassisk design kan blive avantgarde, og et progressivt design kan være mere dæmpet.

Her er hvad stofleverandøren selv skriver om stoffet:

“Vi lægger stor vægt på, at vores stoffer alle matcher den høje kvalitet af designet såvel som holdbarheden af ​​vores sovesofaer. Alle stoffer er forbedret med ekstra bagside for forlænget levetid og gennemgår striks test for at imødekomme de høje standarder, vi lægger på vores design og produktion. I overensstemmelse med vores Planet Promise sikrer vi, at et stigende udvalg af stoffer er Oeko-Tex®-certificeret”.

Udendørs tekstiler

012 charcoal 

Er tekstil der er fremstillet til maritimt brug / bådindustrien – det er absolut top kvalitet inden for tekstil. Suveræn UV-resistens, vandafvisende, åndbar, smudsafvisende og særligt modstandsdygtig over for mug/jordslåethed. Det tåler at ligge ude i al slags vejr i sommer halvåret, dog skal man være obs på at vores madrasser har lynlås på bagsiden, hvor der ved kraftig/vedvarende regn, kan trænge vand ind, og gøre recycling skummadrassen  våd. Derfor anbefaler vi altid at man stiller madrasserne i læ ved langvarige regnbyger/varsling om dårligt vejr. Denne tekstil anbefales især til virksomheder, institutioner, restaurationer, klubber og steder hvor der mange besøgende/brugere. Eller til dig der bare vil have det bedste.

290 Granit, 291 Mocca og 292 Light grey

Er vores 3 andre udetekstiler som har følgende egenskaber. God UV-resistens, vandafvisende, smudsafvisende og modstandsdygtig overfor mug. Stoffet er fremstillet af det 100% syntetisk Olefin-materiale, som ikke kan blive jordslået ved fugt. Tekstilerne er coated på bagsiden (plast membran).  De tåler at ligge ude i al slags vejr i sommer halvåret, dog skal man være obs på at vores madrasser har lynlås på bagsiden, hvor der ved kraftig/vedvarende regn, kan trænge vand ind, og gøre recycling skummadrassen  våd. Derfor anbefaler vi altid at man stiller madrasserne i læ ved langvarige regnbyger/varsling om dårligt vejr. Disse stoffer er velegnet til altanen, parcelhuset, kolonihaven og til dit særlige sol-spot hvor du nyder sommeren.

012 – Charcoal

290 – Granit

291 – Mocca

292 – Light grey

Indendørs tekstiler

Alle vores  indendørs tekstiler er Oeko-Tex® certified 

No. 227 Flashtex Graphite (standard) er vi lagerførende i, alle andre varianter produceres på bestilling (leveringstid 2-3 uger)

Vedligeholdelse: Stort set alle vores indendørstekstiler kan vaskes v/30 grader. (med undtagelse af no. 550 0g 551)

(Martindale: Beskriver slidstyrken på møbelstoffet. Det anbefales at sofaen i hjemmet har et minimum af mellem 15.000-25.000 martindale. I offentlige miljøer (fx tog og busser) anbefales det at stoffet har en martindale på over 50.000)

595 - Corduroy, Burnt Orange

590 - Micro Check, Grey

587 - Phobos, Mocha

586 - Phobos, Latte

584 - Argus, Natural

581 - Argus, Rust

580 - Argus, Navy Blue

579 - Kenya, Gravel

575 - Vivus, Dusty Olive

574 - Vivus, Dusty Off White

573 - Vivus, Dusty Blue

571 - Vivus, Dusty Sand

565 - Twist, Granite

563 - Twist, Charcoal

558 - Soft, Indigo

551 - Faunal, Brown

550 - Faunal, Black

533 - Bouclé, Ash Grey

528 - Mixed Dance, Blue

527 - Mixed Dance, Natural

525 - Mixed Dance, Light Blue

521 - Mixed Dance, Grey

518 - Elegance, Green

515 - Nist, Blue

507 - Elegance, Burned Curry

318 - Cordufine, Beige

316 - Cordufine, Pine Green

227 Flashtex Graphite (standard)

217 - Flashtex, Light grey

216 - Flashtex, Dark Grey

Kurv
Luk
Log ind
Luk

Ingen konto endnu?

Shop
0 Ønskeliste
0 items Kurv
Min konto